Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.


  LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 49LEI!
X

[MAXIMUM_COMPARE_PRODUCTS]

Produse
Produse

Termeni si Conditii

CONDITII DE UTILIZARE

1. Continut site si copyright

Utilizarea site-ului:

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul APCGSM.RO implica acceptarea acestor termeni si conditii. Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate.

Schimbarea termenilor si conditiilor:

SC.APC GSMPARTS.SRL isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. SC.APC GSMPARTS.SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Drepturi de autor:

Continutul site-ului APCGSM.RO (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea S.C. APC GSMPARTS SRL si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul S.C. APC GSMPARTS.SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (acoperirea in totalitate a prejudiciului plus daune interese).
In cazul in care intalniti incalcari ale prevederilor de mai sus, va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de e-mail: vanzari@apcgsm.ro

Corectarea informatiilor eronate:

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Conformitate:

Toate produsele comercializate de firma noastra sunt in conformitate cu legile in vigoare si corespund normelor si standardelor pentru care au fost create.

Conciliere Amiabila

     Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu consultantul nostru pe astfel de probleme Marmalichi Paul, administrator, telefon 0765972764 sau la adresa de email: vanzari@apcgsm.ro

Pentru comanda cu valoare: 
- pana in 79 Lei transportul costa 10/17 Lei in plus fata de totalul comenzii.
-  de cel putin 79 Lei transportul este gratuit.

2. Confidentialitate

     SC APC GSMPARTS.SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la nr. 28957. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC APC GSMPARTS.SRL are obligatia de a administra numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana si in conditii de maxima securitate. Scopul solicitarii si colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra online. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie si editare a datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale precum si dreptul de a va adresa justitiei sau sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru a beneficia de aceste drepturi, va rugam sa ne trimiteti o cerere scrisa prin posta sau curier rapid pe adresa societatii noastre.

3. Frauda

     Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului APCGSM.RO sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul APCGSM.RO, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor TelefoaneAccesorii.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

4. Litigii

     Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.

5. Garantie

     Pentru a beneficia de garantie in cazul produselor din categoria BATERII, INCARCATOARE, CASTI, CABLURI DE DATE mentionam ca acestea trebuie sa fie utilizate corespunzator conform instructiunilor de pe ambalaj sau informatiilor oferite de operatorii nostri. In caz contrar produsele nu beneficiaza de garantie..

6. Dispozitii finale

    APC GSMPARTS.SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului TelefoaneAccesorii.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus. Toate produsele comercializate de catre APC GSMPARTS.SRL sunt produse compatibile cu exceptia produselor unde se specifica explicit originalitatea (ORIGINAL/ORIGINALA).

Intregul continut al site-ului ,,,,,,,,,,,,,,,, - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea ,,,,,,,,,,,,,,,, si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 

Domeniul ,,,,,,,,,,,,,,,, este detinut de catre ,,,,,,,,,,,,,,,. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

 

Produsele prezentate pe ,,,,,,,,,,,,,,,,,, sunt produse si comercializare de ,,,,,,,,,,,,,,,,,. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

SUPORT CLIENTI


Comenzi telefonice: Luni-Vineri 10:00-18:00
Locatie depozit: Str. Drumul Timonierului nr.26 (APROMAT)
0770.399.885
vanzari@apcgsm.ro


înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 APCGSM
designed by headstart.ro