Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.


  LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 49LEI!
X

[MAXIMUM_COMPARE_PRODUCTS]

Produse
Produse

Despre noi

APC GSMPARTS SRL are sediul in Bucuresti si este unul din importanti inportatori si vanzatori de accesorii si componente pentru telefoane mobile si tablete din Romania, activand prin intermediul platformei www.ApcGsm.ro si a mai multor marketplace-uri.

Stocurile nostre sunt diversificate si se maresc in mod constant aproape zilnic.

Echipa noastra este formata in prezent din tineri cu experienta in acest domeniu, dornici de a fi mereu primii intr-o piata in care concurenta este din ce in ce mai puternica.

Avem are ca obiect principal de activitate comercializarea accesoriilor si componentelor pentru telefoanele mobile si tablete.

APC GSMPARTS comercializeaza o gama foarte variata de produse peste 5000+

Stocul nostru este diversificat si se mareste in mod constant.

Infiintata in anul 2015, compania Apc gsmparts.srl comercializeaza si distribuie doar produse de calitate, foarte bine selectionate.

SUPORT CLIENTI


Comenzi telefonice: Luni-Vineri 10:00-18:00
Locatie depozit: Str. Drumul Timonierului nr.26 (APROMAT)
0770.399.885
vanzari@apcgsm.ro


înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 APCGSM
designed by headstart.ro