Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.


  LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 49LEI!
X

[MAXIMUM_COMPARE_PRODUCTS]

Produse
Produse

Folie Samsung Galaxy Note 9 T-MAX UV Tempered Glass

Cod pachet : 4306APC
compara...
Descriere produs

Folie  Samsung Galaxy Note 9 T-MAX UV Tempered Glass​

Atentie:Acest produs beneficiaza de garantie doar in baza unul deviz de montaj eliberat de un service autorizat.


Instalarea completă a adezivului și a luminii ultraviolete garantează o protecție totală.
Acest protector de ecran ultra-dur, curbat, de la T-MAX folosește o metodă ingenioasă de instalare, care implică un adeziv curat, grippy și "întărire" cu lumină ultravioletă pentru lipire. Folosind ghidul video pas cu pas prezentat pe această pagină, instalarea și securizarea protectorului de ecran formeaza o briză - în cel mai scurt timp, veți avea o protecție rezistentă pentru fiecare centimetru din ecranul prețios al dispozitivului dvs.

Chiar mai bine, protecția ecranului din sticlă T-Max Full Cover Glass este prevăzută cu un tub adeziv suplimentar, în cazul în care aveți probleme la prima aplicare.

Duritate 9H pentru rezistență la zgârieturi și șocuri superioare
Telefonul dvs. este supus multor pericole pe tot parcursul zilei - chiar dacă luați toate măsurile de precauție pentru a vă menține dispozitivul în siguranță, puteți, totuși, să zgâriați accidental ecranul cu o cheie sau o monedă în timp ce telefonul este într-un buzunar, de exemplu. Acest protector de ecran este construit din sticlă călită cu o duritate de 9H, garantând siguranța.

Poate fi aplicat pe un ecran crapat.
S-ar putea să vă gândiți că nu are nici un rost să aplicați un protector de ecran la un ecran Galaxy Note 9 deja crapat - însă reparațiile afișate pot fi costisitoare și veți dori să evitați pagube suplimentare ori de câte ori este posibil. Datorită procesului de "întărire" UV și a calității adezivului folosit în instalarea acestui protector, puteți chiar aplica T-Max Glass la afișajele deteriorate sau crapate,fisurate - oprindu-vă orice rupere în piste și asigurând protecție împotriva fisurilor sau a petelor suplimentare.

Suprafața de acoperire oleofobică asigură rezistența la amprente.
Cu o acoperire de suprafață oleofobă, semnele de amprentă vor fi mult reduse, astfel încât ecranul dvs. frumos clar să poată fi vizualizat fără distragere vizuală.

Menține sensibilitatea perfectă la atingere.
Abea daca ve-ti observa diferența cu acest protector aplicat - deși veți fi sigur dacă veți cădea sau veți zgâria ecranul în vreun fel. În timp ce protectorul T-Max este pe ecran, puteți fi siguri că nu v-a schimba sensibilitatea ecranului, permițându-vă să vorbiți, să tipăriți și să interacționați cu dispozitivul așa cum ați proceda în mod normal.

Huse compatibile.
Protectorul de ecran T-Max Glass este compatibil cu unele dintre cele mai populare huse pentru Galaxy Note 9. Testele noastre care implică acest protector de ecran și compatibilitatea huselor sunt în desfășurare.

Ușor de îndepărtat.
Ecranul protector din sticlă de acoperire T-Max este foarte simplu de eliminat în cazul în care apare ocazia de a o schimba în viitor. Utilizând cu grijă unghia sau o carte de vizită, puteți înlătura marginile protectorului de ecran de pe afișaj. Dați ecranului un mic șervețel și va fi ca noul.

Specificatii
Culoare: Transparent
Garantie (luni) 12
Material: Sticla securizata
Tip aplicare Full screen
Brand compatibil Samsung
Model compatibil Galaxy Note 9
Tip Transparenta
Duritate sticla 9 H
Comentarii
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu

SUPORT CLIENTI


Comenzi telefonice: Luni-Vineri 10:00-18:00
Locatie depozit: Str. Drumul Timonierului nr.26 (APROMAT)
0770.399.885
vanzari@apcgsm.ro


înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 APCGSM
designed by headstart.ro