Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.


  LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 49LEI!
X

[MAXIMUM_COMPARE_PRODUCTS]

Produse
Produse

Cele mai întâlnite probleme ale căștilor Bluetooth

publicat in: Blog // publicat pe: 15.03.2019

 

 

Căștile Bluetooth sunt foarte la modă iar cauzele sunt multiple: sunt destul de ieftine, comode, te scapă de cabluri iar la capitolul autonomie stau destul de bine. Indiferent că discutăm despre un headset ori despre căști dedicate muzicii, există și probleme. Lipsa firelor aduce după sine și anumite complicații așa că în cele ce urmează vom discuta despre cele mai întâlnite probleme ale căștilor Bluetooth.

Cele mai întâlnite probleme ale căștilor Bluetooth
Procesul de „pairing” este anevoios. Înainte să încercați să conectați căștile la telefon, ar fi bine să citiți manualul de utilizare pentru că unele produse pot avea proceduri de pairing destul de anevoioase, complicate, oarecum diferite de cele cu care suntem noi obișnuiți. În mod normal este suficient să pornești căștile și să dai scan cu telefonul pentru împerechere, însă există și situații când trebuie să ții apăsat anumite butoane de pe căști sau treburi de genul.

Căștile se deconectează constant – pot fi multe motive pentru care se întâmplă acest lucru: te îndepărtezi prea mult de telefon (de obicei căștile Bluetooth au o rază de 10 metri), ești conectat la mai multe dispozitive Bluetooth și există interferență, căștile nu au suficientă baterie pentru a sta pornite iar sistemul le spune să se închidă, căștile au un sistem de protecție a bateriei și se închid automat dacă nu primesc semnal audio de la telefon pentru mai multe minute. Verificați manualul să vedeți dacă există o astfel de funcție implementată. Ea există de exemplu pe Panasonic Wings și este posibil să existe și în altă parte.

E clar că aceasta este tehnologia viitorul, cea fără fir, cea care oferă libertate de mișcare dar și calitate în același timp. Pe măsură ce societatea va evolua, vom avea parte de cât mai puține probleme sau incompatibilități în ceea ce privește standardul Bluetooth, o tehnologie care la anul, în 2019, o să împlinească 30 de ani de existență.

Cele mai întâlnite probleme ale căștilor Bluetooth

Produse recomandate

SUPORT CLIENTI


Comenzi telefonice: Luni-Vineri 10:00-18:00
Locatie depozit: Str. Drumul Timonierului nr.26 (APROMAT)
0770.399.885
vanzari@apcgsm.ro


înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 APCGSM
designed by headstart.ro