Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

  LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 49LEI!
X

[MAXIMUM_COMPARE_PRODUCTS]

Produse
Produse

Acumulator Baterie Iphone 8 - Blue Star HQ 1821mAh

Cod pachet : 3719APC
compara...
Descriere produs

Acumulatori Blue Star iPhone 8 de înaltă calitate. Procesul de producție automatizat și componentele de înaltă calitate garantează o durata de viață mai lungă a acumulatorului în comparație cu acumulatorii standard.

Acumulatorii au fost fabricati utilizând cele mai noi tehnologii, inclusiv sudura cu laser și automatizarea preciziei pentru a elimina erorile și defecțiunile care apar frecvent în timpul producției manuale.

Cercetările au arătat că, chiar și după 650 de cicluri de încărcare, bateriile Blue Star HQ au prezentat încă o capacitate de 94%. În același studiu, bateriile standard au ajuns la 75% după doar 120 de cicluri.

În cazul bateriilor standard, se întâmplă de multe ori ca telefonul să se oprească, în ciuda încărcării de 20% afișată pe ecran. Fabricat din componente de înaltă calitate, placa de protecție include un sistem dual de protecție IC, care, pe de o parte, controlează stabilitatea debitului curent dintre baterie și telefon și, pe de altă parte, cu o precizie de 1% indică încărcarea reală indicatorul dispozitivului. Acest lucru face ca utilizatorul să fie gata să conecteze dispozitivul de încărcare și nu va fi surprins de oprirea bruscă a acestuia.

Componentele de înaltă calitate și metodele de producție afectează în mod direct siguranța utilizării. În producția de baterii BS HQ au folosit sudarea cu laser pentru conectarea fermă a celulei bateriei și protejarea plăcii de nichel. Punctele de sudură sunt rotunjite, strânse și fără reziduuri de sudare. Placa este realizată din patru straturi de cupru cu o rezistență internă scăzută. Fiecare piesă a plăcii de protecție a trecut mai mult de 10 procese de testare pentru a asigura funcționarea stabilă și sigură a bateriei.

Una dintre principalele probleme cu care se confruntă persoanele care instalează baterii este banda FPC, care poate fi deteriorată cu ușurință. Pentru fabricarea benzii FPC în bateriile Blue Star HQ, o folie de cupru cu o bună flexibilitate care permite o îndoire de mai multe ori, fără riscul deteriorării (unele benzi standard sunt deteriorate chiar și după îndoire de trei ori!). Banda din bateriile Blue Star HQ a trecut testul cu o forță de tracțiune de până la 5 kg.

Specificatii
Compatibilitate Apple iPhone 8
Brand compatibil Apple
Model compatibil iPhone 8
Capacitate acumulator: 1821 mAh
Tip acumulator Lithium-Ion
Tensiune alimentare 3.82 V
Culoare: Negru
Garantie (luni) 12
Comentarii
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu

SUPORT CLIENTI


Comenzi telefonice: Luni-Vineri 10:00-18:00
Locatie depozit: Str. Drumul Timonierului nr.26 (APROMAT)
0770.399.885
vanzari@apcgsm.ro


înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 APCGSM
designed by headstart.ro